Search
Close this search box.
”Nu går jag min väg” om att bli utsatt för våld i sin nära relation.

”Nu går jag min väg” om att bli utsatt för våld i sin nära relation.

Samordningsförbundet i Uppsala län arrangerade den 16 november 2023 ett webbinarium med Jenny Freed, folkhälsovetare och polis. Hon har självt levt i en relation där hon blivit utsatt för misshandel och sexuellt våld. Efter många år lyckades hon till slut ta modet att lämna relationen. I detta webbinarium berättar hon om sina egna erfarenheter, men också vad hon hade önskat att någon frågat henne om under denna tid.

Under webbinariet kommer Jenny även att presentera sin bok, ”Nu går jag min väg” där hon i romanform berättar om sitt liv i en destruktiv relation och vad som till slut fick henne att gå vidare.

Nedladdningar