Search
Close this search box.
Ta del av presentationen ”Tjänstedesign”

Ta del av presentationen ”Tjänstedesign”

Den 10 juni 2020 bjöd Samordningsförbundet in till ett webbinarie på temat ”Tjänstedesign”.

Föreläste gjorde Meta Fredriksson-Monfelt, förbundschef inom Samordningsförbundet Samspelet i Karlstad tillsammans med Camilla Holmberg, projektledare i en av Samspelets coachande insatser, Stegen. Meta är ansvarig för arbetet med tjänstedesign inom förbundet och Camilla har sitt specialområde inom tjänstedesign och jobbar med metoden i insatsen Stegen.

Tjänstedesign innebär att man låter tjänster formas efter de som ska använda tjänsterna och att planera och organisera både människor, infrastruktur, kommunikation och andra komponenter kring en tjänst för att förhöja kundens upplevelse av tjänsten. Genom att utforma en tjänst efter kundens behov blir den användarvänlig, konkurrenskraftig och relevant utifrån kundens perspektiv.

Samordningsförbundet Samspelet har under ett flertal år finansierat en insats med fokus på tjänstedesign. Under webbinariet beskrevs deras arbete inom insatsen Stegen samt deras erfarenheter av hur metoden möjliggör insatser som möter användarnas behov på ett bästa sätt. Syftet med webbinariet var att öka kunskapen om vad tjänstedesign är samt ta del av föreläsarnas erfarenheter av det praktiska arbetet med tjänstedesign

Ta del av material från från föreläsningen

Anmälan tjänstedesign